A segítségét kérjük, hogy valóban függetlenek lehessünk

Több mint két hónap telt el a tragikus kimenetelű választás óta, és már több mint egy hónapja megalakult az új Országgyűlés. Az alakuló ülésen nem vettem részt– hiszen nem kívántam a jelenlétemmel legitimálni a torz rendszerben, tisztességtelen választáson létrejött parlamentet, meghallgatni a választási bizottság beszámolóját, hogy minden a legnagyobb rendben volt. 

Bár az ellenzéki képviselők nem csatlakoztak hozzám, a Fidesz mégis veszélyesnek látja az ilyen, szimbolikus kiállást – erre enged következtetni, hogy azóta sem engedik, hogy letegyem a képviselői esküt, és így gyakorolhassam az engem megillető jogokat. Nem engem vesznek ezzel semmibe, hanem azt a több mint 30 ezer zuglói polgárt, akik képviselőjükké választottak. 

Az eskütétel halogatásának az is a következménye, hogy nem kapok képviselői tiszteletdíjat, de erre egyrészt számítottam, ennek tudatában hoztam meg a döntésemet, másrészt velem ezzel nem tolnak ki, hiszen nekem van rendes, polgári foglalkozásom, saját cégem és rendelőm, ahol dolgozhatok (nem véletlenül támadtak korábban amiatt, hogy néha még mindig állatorvosként is dolgozom). 

Van azonban egy kellemetlen mellékhatása az eskütétel elhalasztásának: nem férek hozzá azokhoz a pénzügyi keretekhez, amelyek minden képviselőt megilletnek. Nem kell nagy összegekre gondolni, de korábban ebből tudtam fizetni az engem segítő kollégáimat, illetve ebből tudtam biztosítani a munkám egyéb feltételeit (például hozzáférést a cégnyilvántartáshoz vagy az ingatlan tulajdoni lapokhoz). 

Ennek a munkának a folytatásához kérek támogatást Önöktől, magyar polgároktól! Ha sikerül összegyűjtenünk legalább 5 millió forintot, akkor gond nélkül tudjuk folytatni a korrupciós esetek feltárását és a népbutító propaganda elleni küzdelmet, nem függünk a NER-től, így pénzügyi eszközökkel sem tudnak megállítani bennünket. Akkor valóban függetlenek leszünk a rendszertől!

Kérem, ha megteheti, segítsen! A kis összegek is számítanak, sőt, azok számítanak csak igazán, ha elég sok van belőlük! A legnagyobb segítséget az jelentené, ha rendszeres, havi támogatást tudna beállítani, de természetesen az egyszeri segítségért is ugyanolyan hálásak vagyunk! 

A számlaszámom a következő: 

dr. Hadházy Ákos Ányos
Számlaszám: 12071001-01744159-00300002
IBAN: HU94120710010174415900300002
SWIFT (BIC): UBRTHUHB

PayPal: paypal.me/hadhazyakos

A Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítványt (TITA) azért hoztam létre, hogy segítse a korrupció és a propaganda elleni harcot, a valódi hírek és az építő viták támogatása.
Bankszámlaszáma: 10700378-71599933-51100005
IBAN (külföldről utaláshoz): HU50 107003787159993351100005
SFIFT kód: CIBHHUHB

Amennyiben PayPal számláról utalna vagy bankkártyával támogatna, kattintson a lenti gombra:


Írtam már korábban, hogy a pénzügyi függetlenség kellene legyen az új ellenzéki politika alapvetése: „Egyszerűen nem engedhetjük meg, hogy a kormány pénzzel zsarolja az ellenzékét. Mert jelenleg ez történik (…) Ezt azért teheti meg, mert az ellenzéki pártok lényegében a költségvetésből élnek, saját bevételeik eltörpülnek az államtól kapott pénz mellett.” Ezt szeretnénk elkerülni az Önök segítségével!