Ha kivédtük a járványt, miért van tele a halottasház?

Egy hozzám került drámai videó megmutatja, hogy a szentendrei halottasházban annyi az elhunyt a COVID-járvány miatt, hogy egyszerűen nem férnek el a holttestek. Megdöbbentő és kegyeletsértő módon a koporsókra nem tették rá a fedelet, mert különben a plafonig érnének az elhunytak. Így viszont a nyitott koporsóban fekvő testekre fektetik rá az újabb koporsót.

Az elmúlt időszakban több olyan felvételt kaptam különböző kórházak proszektúráiból, amelyeken a helyhiány miatt egészen megrázó, méltatlan és kegyeletsértő körülmények között tárolt halottak láthatók. A felvételek többsége annyira döbbenetes és elborzasztó, hogy természetesen soha nem hozható nyilvánosságra – még akkor sem, ha mindennél jobban kifejeznék azt, hogy mekkora a baj.
A késői, kaotikus és dilettáns járványvédelem, az eleve hiányos kapacitású egészségügy és a valóságot kozmetikázó propaganda együttesen még a hivatalos adatok szerint is Európa egyik legsúlyosabb járványhelyzetét okozta Magyarországon. A valós helyzet azonban még a hivatalosnál is rosszabb lehet – különben miért tagadnák meg a részletes, kórházankénti halálozási adatok kiadását. Eközben a propaganda minden eszközzel igyekszik azt a hamis látszatot kelteni, hogy minden rendben. Orbán egyenesen azt mondta, hogy „kivédtük” a második hullámot. Ez a hazudozás pedig tovább súlyosbítja a helyzetet, hiszen sokan elhiszik, hogy nem kell már vigyázni, pedig ennek sajnos még nincs itt az ideje, sőt, a videó tanúsága szerint a jelenlegi intézkedések sem elégségesek.
A propagandisták majd kígyót-békát mondanak rám, de kénytelen ezt a felvételt nyilvánosságra hozni (megtekintését csak erős idegzetűeknek javaslom). Azt mondják, az ellenzék „halálkampányt” folytat, pedig az életért kampányolunk. Az embereknek tisztában kell lenniük a helyzet súlyosságával és a kormány nem teheti meg, hogy eltitkolja a probléma méretét, a kórházak végzetes leterheltségét.
A videó készítője szerint ezek az emberek otthonukban hunyhattak el, de a vírusfertőzés miatt – ez önmagában felvet kérdéseket. A lezárt fekete zsákok fertőzésre utalnak, a kórházakból viszont nem a magán temetkezési vállalkozásokhoz, hanem a Budapesti Temetkezési Intézethez viszik az elhunytakat. Remélhetően ott méltóbbak a körülmények, az informátor szerint sajnos itt Szentendrén még a halottak hűtése sem megoldott.
Amennyiben elmúlt 18 éves, itt megnézhet egy részletet a videóból:

Elmúltam 18 éves.

Oszd meg, válassz platformot!