Kovács Imre nem válaszol az adófizetőknek

Ismerjék meg Kovács Imrét! Ő a geotermikus energia királya, legalábbis sok pénzt kapott ilyen célra. Próbáltam kérdezni tőle, de Imre nem szeretné elmondani, hogy

– miért van bádogsufni a mosonmagyaróvári geotermikus erőmű helyén (pedig 3 milliárd forint támogatást nyert rá);

– miért nincs sehol nyoma a battonyai geotermikus erőmű (pedig 12 milliárdot nyert rá, amiből ötöt fel is vett);

– miért van gaz a kiskunhalasi geotermikus fűtőmű helyén (400 milliót kapott rá);

– miért nem termel a fecskendőgyár Kocsordon, pedig Varga Mihály még szalagot is vágott tavasszal – igaz, hogy csak a szobájában (1,5 milliárdot kapott rá);

– és mit épít Mátészalkán?

Érdemes végignézni, hogyan tájékoztatja Önöket, adófizetőket az a „vállalkozó”, aki csak a fentebb felsorolt beruházásokra 9,9 milliárd(!) forintot kapott Önöktől és az európai adófizetőktől (ebben nincsen benne minden „kisebb”, 100-150 milliós támogatás).

Érthetetlen amúgy, hogy Varga miniszter miért védi Imrét annyira, és miért adott neki újabb másfél milliárdot fecskendőgyárra azok tán, hogy a geotermikus erőművekből nem lett semmi. Egyáltalán: mi abban a logika, hogy az orvosi eszközöket világszínvonalon gyártó Dispomedicort bedönti az állam, aztán horribilis pénzt ad egy csalónak egy év múlva, hogy építsen újat?

A videó végén megosztom Önökkel a másik, kocsordi gyárban készített fényképet és videót is, hogy mindenki eldönthesse, átverték-e Varga miniszter urat vagy sem.

Oszd meg, válassz platformot!

One thought on “Kovács Imre nem válaszol az adófizetőknek

  1. Valamikor a közgazdaságtan azt tanította, hogy a hozzáadott érték lehet árnövelő ! Most a lánckereskedelem a divat, hogy miért ?
    Ezt a tényt már csak az írja felül, ha valaki-valakik erőfölényből indulnak, ráadásul biztos vevőkörrel és finanszírozási háttérrel is rendelkeznek. Egyszóval ez már nem a vállalkozások köre, hanem a rablókapitalizmusé
    Az EU közös piaci szabályozása lehetővé tette a szabad kereskedelmet, de létezik a piacvédelem fogalma, hogy a hiénákat kiszorítsák a tisztességtelen versenyből. Erre jó példa az országon belül ismert megbízható partner intézménye, de sajnos a nagyok- multik – hiénák, kiszorítják a kisebb versenytársakat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük