Matolcsy György fia lakik az MNB alapítvány által megvásárolt palotában

Matolcsy Ádámot új feleségének közösségi média fotói buktatták le: „újra otthon” képaláírású fotója egy olyan szobában készült, amely jellegzetes, egyedi ablakai alapján kívülről is beazonosítható.

A luxusvillát 2015-ben az Önök pénzéből vette a Nemzeti Bank alapítványa (leginkább abból a gigantikus nyereségből, amit a devizahitelek forintosításakor szerzett). Néhány év múlva eladták, most papíron Matolcsy Ádám barátjának Felis nevű magántőkealapjának érdekeltségébe tartozik. Száraz István könnyen megvehette az ingatlant, mert a cége a Nemzeti Banktól rendszeresen kap milliárdos megrendeléseket kommunikációs munkákra.

Korábban „csak” a Porsche-gyűjtemény egyik darabja alapján és a baráti tulajdonos alapján lehetett sejteni, hogy ki lakik a „kutatóközpontban”. Most viszont már biztosan tudható, hogy Matolcsy Ádám használja a devizahitelesek vérén vásárolt luxus ingatlant.

Néhány hét múlva választások lesznek, ilyen egyszerű dologról is dönteni kell: jó-e nekünk, hogy Matolcsy Ádám egy kutatóközpontban lakik? A villa előéletéről itt, itt és itt tájékozódhat.

Oszd meg, válassz platformot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük