A zuglóiak üzentek: valódi változást akarnak!

Elég volt a szavakból, tettek kellenek! Elég volt a következmények nélküli országból végre valódi következmények kellenek! Elég volt a korrupcióval kötött kompromisszumokból!

A zuglói, 80 százalékos eredmény, az eddigi legtöbb (11070) szavazat megüzente: csak akkor lesz kormányváltás, ha az ellenzéktől nem csak ígéreteket hallanak a korrupció megfékezésére és a bűnösök felelősségre vonására, hanem látják, érzik is, hogy ez a valódi szándék.

Sok gratulációt kaptam az elmúlt napokban, azonban az érdem csak kis részben az enyém és ezt nem valamiféle álszerénység mondatja velem, ez tény. A siker valójában:

  • Az aktív szavazóké, akik Zuglóban különösen nagy számban jöttek el.
  • A lelkes aktivistáké, akik heteken keresztül dolgoztak önkéntesként a sikerért.
  • A független sajtóé, amely ugyan egyre nehezebb helyzetben van, de még vannak valóban mindkét politikai oldaltól független, csak az olvasók előfizetéseiből, adományaiból élő újságok.
  • Azoké az ellenzéki szervezeteké, amelyek felismerték az emberek akaratát, a zuglói üzenetet és felvállalták, hogy a valódi változásért konfliktusokat is vállalni kell (kiemelten köszönöm a Momentum, a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Civil Zugló egyesület és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt támogatását)!

Az összefogás továbbra is az egyik alapfeltétele a sikernek, de nagyon sok minden kell még a győzelemhez. Nagyon lényeges pozitív fejlemény, hogy a parlamenti pártok is megértették és elfogadták a zuglóiak üzenetét!

A következő időszak az országgyűlési választásokra való felkészülésről IS szólni fog, de nem állhat le az egész országot behálózó bűnszervezet bemutatása sem és nem állhat le az ellenállás sem, sőt! Ha a kormány a vesztét érzi, az eddigieknél is jobban vissza fog élni a hatalmával, amivel számolnunk kell és amire fel kell készülni!

Végül hadd oszlassak el egy tévedést: sokan gondolják úgy, hogy miután Tóth képviselő úr visszalépett, már nincsen jelentősége azoknak az ügyeknek, amelyekről az előválasztási kampány alatt kénytelen voltam beszélni. Ez természetesen nincsen így és mindent meg fogok tenni azért, hogy az ügyeknek jogi és további politikai következményei legyenek.

Oszd meg, válassz platformot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük